Konsentrasi Keahlian

BROADCASTING TV & FILM

BROADCASTING TV & FILM

Film Making, Journalism, Media and Broadcasting TV

BROADCASTING TV  & FILM

PORTFOLIO

BROADCASTING
TV  & FILM

PORTFOLIO

Why Broadcating TV & Film ?

Why Broadcating TV & Film ?

Saya tertarik akan bidang Audio Visual, dan memutuskan untuk masuk ke jurusan Broadcasting Tv & Film. Dengan ilmu serta pengalaman yang di dapat, alhamdulillah mengantarkan saya ke tingkat Nasional dalam lomba Short Movie dan magang di Kominfo.

Deni Maulana Dipraja
BI Alumni

Gue bangga sih jadi alumni SMK Bina Informatika, dari thn 2011-2014 sekolah udh rasa ngampus banget!!! Gimana gak bangga, pas kuliah temen2 baru tau tehnik2 Multimedia/broadcast gue udh biasa sama hal2 itu di SMK

Rahmalia Dhamayanti
BI Alumni

Saat sekolah disini mental kebentuk, skill juga dan berguna di kuliah ku sih, lebih unggul dri temen temen lainnya, emang capek, tapi ada kok hasilnya

Nabila Nadazera
BI Alumni

Take a Look Similiar Programs

Take a Look Similiar Programs

Lets Join With Bina Informatika Vocational High School!

Lets Join US!

Join Now !
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google